Публикувано от в в Ястия с месо
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 1819
  • Печат

Запечени свински шницели

 

 

 

* Месо от свински бут се нарязва на тънки шницели, начуква се, осолява се и се панира в брашно и яйце. Изпържват в загрято олио до зачервяване. Готовите шницели нареждаме в тавичка и върху тях слагаме дебел слой плънка, която притискаме с ръце.

Плънка - бекон, кашкавал и гъби нарязани на кубчета, малко царевица, скилидка чесън, едри хлебни трохи и натрошен картофен чипс. Може да подберете плънка по ваш избор.

Запичаме шницелите докато се разтече кашкавала и придобият апетитен вид и сервираме с пържени картофи и салата.

 

 

 

 

последно модифициран в
Отбелязана с: Йоли ястия с месо

Йоланта Делибозова

  • Гост
    inna Сряда, 13 Май 2015

    Йоли стават ли тези шницели с телешко месо :)

    Отговор Отказ
  • Yoli
    Yoli Четвъртък, 14 Май 2015

    Разбира се, Инче. Ще стане чудесно. И аз много обичам телешко. Ако позбереш и крехко месце ще е супер. Благодаря ти, ще се радвам да опиташ!

  • Гост
    inna Понеделник, 18 Май 2015

    Йоли шницелите ми станаха страхотни.Още една от твоите рецепти ми стана любима.:)

    Отговор Отказ
  • Yoli
    Yoli Понеделник, 18 Май 2015

    Много се радвам, Инче. Да са ви сладки на всички у дома! Благодаря ти!

Коментирайте

Гост
Гост Неделя, 23 Април 2017
Visit site Coral Betting and grab Coral Bonus