Публикувано от в в Предястия и аламинути
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 4556
  • Печат

Запечен камамбер с мариновани сушени домати

 

b2ap3_thumbnail_kamember_yoli.jpg

 

Продукти за 2 порции

1 камамбер
2-3 нарязани мариновани сушени домата
2-3 щипки нарязан розмарин
1 с.л. бадеми на люспи
1 с.л. зехтин

Приготвяне

* Няма много за обясняване. Сложете сиренето в малка тавичка. Посипене го с доматите, розмарина и бадемите. Полейте със зехтина и запечете за десетина минути в загрята на 200* фурна. Сервирайте с препечен хляб и свежа салата. Да ви е сладко!

Малкото симпатично тиганче, в което запекох сиренето е от Lava. Чугунените им съдове са повече от чудесни и си заслужава да си направите подарък.

последно модифициран в

Йоланта Делибозова

  • Гост
    Ивана Петък, 27 Ноември 2015

    Благодаря за рецептата, Йоли! Много ми хареса и ще е следващата ми с камамбер! :)
    Поздрави, хубав уикенд!

    Отговор Отказ
  • Yoli
    Yoli Неделя, 29 Ноември 2015

    А аз някой ден ще ти дойда на гости, че да се наям на хубави слънчеви сушени домати! Благодаря ти, Иве!

  • Гост
    Јулијана Понеделник, 30 Ноември 2015

    Совршено! Ова задолжително ќе го направам :)

    Отговор Отказ
  • Yoli
    Yoli Понеделник, 30 Ноември 2015

    Благодаря от сърце, Юлияна! Много ще се радвам да опиташ. Да ти е сладко!

  • dalia
    dalia Вторник, 01 Декември 2015

    Йоли, просто нямам думи! Това е новото ми любимо предястие. Снощи замина една бутилка червено вино покрай него. Наистина е много вкусно!

    Отговор Отказ
  • Yoli
    Yoli Четвъртък, 03 Декември 2015

    Наздраве Аничко! Чакам ви в неделя в Икеа. Започваме в 11.00. Благодаря ти.

Коментирайте

Гост
Гост Неделя, 23 Април 2017
Visit site Coral Betting and grab Coral Bonus