• Начало
    Начало Тук можете да прегледате всички статии в сайта.
  • Категории
    Категории Показва списък с категории от тази статия.
  • Етикети
    Етикети Показва списък с етикети, които са ползвани в тази статия.
  • Архиви
    Архиви Съдържа списък със статии, които са създадени по-рано.
  • Вход
    Вход форма за вход
Публикувано от в в Риба и морски дарове
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 2373
  • 0 коментара
  • Печат

Сьомга с козе сирене и салца от манго

 

b2ap3_thumbnail_DSC03582-d.jpg

 

 Продукти за 4 порции

200 г пушена сьомга
200 г прясно козе сирене
няколко стръка див лук
4 ч.л. червен хайвер - икра

За салцата

1/2 манго
1/2 краставица
1/2 главичка лук
3 стръка пресен кориандър
сол и бял пипер на вкус
сок от 1/2 лимон
2 ч.л. червен хайвер - икра

 

b2ap3_thumbnail_DSC03697-d.jpg

 

 Приготвяне

* Разпределете рибата за 4 порции и покрийте с нея дъното и стените на малки форми или чашки.

* Разбъркайте сиренето със ситно нарязания див лук  и също го разделете на четири.

* Сложете върху рибата във всяка форма половината от определеното сирене, а върху него 1 ч.л. от хайвера. Покрийте с останалото сирене. Приберете формичките в хладилника до сервирането им, като предварително ги увиете в свежо фолио.

* Нарежете мангото, краставицата, лука и кориандъра на ситно. Подправете със сол, пипер и лимонов сок. Оставете салцата за 1 час в хладилника за да се овкуси.

* Обърнете в чинии порциите напълнена риба, отстрани гарнирайте със салцата и червен хайвер и сервирайте с пресен или препечен хляб. Да ви е сладко!

 

b2ap3_thumbnail_DSC03719-d.jpg

последно модифициран в

Коментари

Коментирайте

Гост
Гост Четвъртък, 15 Ноември 2018
Visit site Coral Betting and grab Coral Bonus