• Начало
    Начало Тук можете да прегледате всички статии в сайта.
  • Категории
    Категории Показва списък с категории от тази статия.
  • Етикети
    Етикети Показва списък с етикети, които са ползвани в тази статия.
  • Архиви
    Архиви Съдържа списък със статии, които са създадени по-рано.
  • Вход
    Вход форма за вход
Публикувано от в в Великден
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 5431
  • 0 коментара
  • Печат

Меки кокосови сладки с лайм

 

b2ap3_thumbnail_coconut_biscuits_1.jpg

 

Продукти за около 18 - 20 сладки

160 г кокосови стърготини
200 мл кокосово мляко
50 г белени фино смлени бадеми
2 с.л. течен мед
сок от 1/2 лайм
настъргана кора от 1 лайм
2 с.л. кандирани цитрусови корички
ванилия
2 белтъка
60 г захар

 

b2ap3_thumbnail_coconut_biscuits_3.jpg



Приготвяне

* Разбийте на сняг белтъците. След като станат на плътен крем прибавете на тънка струйка захарта, като продължите да разбивате докато тя се усвои и разтвори напълно.

* В друга купа смесете всички останали продукти и разбъркайте. Прибавете разбитите белтъци, като ги смесвате внимателно, бъркайки с лъжица или бъркалка.

* Покрийте тава с хартия за печене и загрейте фурната на 100*. С две малки чаени лъжички оформете от сместа малки сладки. Подредете ги в тавата и ги изсушете за 1 час в загрятата фурна.

* Сладките стават много ароматни. Отвън са хрупкави, а вътре остават меки заради кокосовото мляко. Не усилвайте фурната за да не прегори кокоса. След като изстинат за повече блясък може със суха четка да ги намажете с малко хранителна боя. Съхранявайте ги на открито за да не се овлажняват. Колкото по-дълко престояват, толкова по-сухи стават. Да ви е сладко!

 

b2ap3_thumbnail_coconut_biscuits_2.jpg

последно модифициран в

Коментари

Коментирайте

Гост
Гост Събота, 17 Ноември 2018
Visit site Coral Betting and grab Coral Bonus