• Начало
    Начало Тук можете да прегледате всички статии в сайта.
  • Категории
    Категории Показва списък с категории от тази статия.
  • Етикети
    Етикети Показва списък с етикети, които са ползвани в тази статия.
  • Архиви
    Архиви Съдържа списък със статии, които са създадени по-рано.
  • Вход
    Вход форма за вход
Публикувано от в в Ястия с месо
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 4156
  • 2 коментара
  • Печат

Свинско с ароматни гъби

 

 

 


Продукти

500 г свинска плешка
1 ч.ч. бяло сухо вино
1 с.л. брашно от манатарки или кубче гъбен бульон
500 г горски гъби
1 ч.л.нишесте
дафинов лист
сол и черен пипер на вкус




Приготвяне

* Запържете в малко мазнина месото, нарязано на шницели, добавете бяло вино, дафинов лист , черен пипер и оставете  се задушава. Сипете 1с.л. брашно от манатарки (аз си го правя сама,  но може да се сложи и кубче гъбен бульон) и горски гъби. Посолете, поръсете с черен пипер и гответе на тих огън докато месото стане крехко. Накрая леко сгъстете леко соса с  нишестето, разтворено в малко вода и сложете бучка масло. Сервирайте с картофено пюре или варен ориз. Да ви е сладко!


 

 

 

 

последно модифициран в

Коментари

  • Гост
    Светлана Събота, 22 Октомври 2016

    Чудесна рецепта!Много е вкусно , стана много лесно !

    Отговор Отказ
  • Yoli
    Yoli Понеделник, 24 Октомври 2016

    Благодаря ти Светле! Много се радвам, че ти хареса. Класическа гозба е това и винаги е вкусна, дори и ако човек не разполага с диви гъби.

Коментирайте

Гост
Гост Сряда, 12 Декември 2018
Visit site Coral Betting and grab Coral Bonus