• Начало
    Начало Тук можете да прегледате всички статии в сайта.
  • Категории
    Категории Показва списък с категории от тази статия.
  • Етикети
    Етикети Показва списък с етикети, които са ползвани в тази статия.
  • Архиви
    Архиви Съдържа списък със статии, които са създадени по-рано.
  • Вход
    Вход форма за вход
Публикувано от в в Сладкиши
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 2934
  • 0 коментара
  • Печат

Сладкиш Студио 5

 

b2ap3_thumbnail_sladkich_rikotta2.jpg

 

Продукти за осовата

120 г меко масло
120 г пудра захар
2 яйца
120 г брашно
1 ванилия
сини сливи
 
Продукти за горния пласт
 
2 пакетчета  натурално крема сирене
3/4 ч.ч. захар
125 г меко масло
1 яйце
ванилия
настъргана лимонова кора
щипка сол
1 1/2 ч.ч. брашно
1/2 ч.л. бакпулвер
 1 ч.ч. натрошени чаени бисквити
 
 Приготвяне
 
* За основата разбийте добре маслото със захарта. Прибавете яйцата, а след това ванилията и брашното.
 
* Намаслете тава за печене с масло и я поръсете с брашно. Сипете вътре тестото и го загладете. Върху него подредете сини сливи, почистени от костилките. 
 
* За горния пласт разбъркайте сиренето с маслото и захарта.Добавете яйцето и останалите продукти. Разбъркайте отново.
 
* Сипете тестото с крема сирене върху сливите. Поръсете с бисквитените трохи и изпечете сладкиша в предварително загрята на 180* фурна. След 20 мин. може да покриете сладкиша с фолио за да не прегорят трохите. Изпечете сладкиша до готовност като проверявате с дървена клечица. Сервирайте го добре охладен. Да ви е сладко!

 

b2ap3_thumbnail_sladkich_rikotta3.jpg

последно модифициран в
Отбелязана с: сладкиши сливи

Коментари

Коментирайте

Гост
Гост Събота, 17 Ноември 2018
Visit site Coral Betting and grab Coral Bonus