• Начало
    Начало Тук можете да прегледате всички статии в сайта.
  • Категории
    Категории Показва списък с категории от тази статия.
  • Етикети
    Етикети Показва списък с етикети, които са ползвани в тази статия.
  • Архиви
    Архиви Съдържа списък със статии, които са създадени по-рано.
  • Вход
    Вход форма за вход
Публикувано от в в Сладки
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 2613
  • 0 коментара
  • Печат

Шоколадови бисквити

 

 


Продукти за около 20 двойни бисквити

125 г меко масло
70 г пудра захар
3 жълтъка
250 г брашно
1 пак.ванилия
щипка сол

200 г натурален шоколад
100 г лешници

Приготвяне

*  Разбийте маслото с пудрата захар на пухкав крем. Добавете един по един трите жълтъка, а след това ванилията и солта. Пресейте брашното и бързо омесете еластично тесто. Оставете масленото тесто за един час в хладилник.

*  Нарежете шоколада на парченца. За всяка бисквита направете от тестото топче  голямо колкото орех.Притиснете го между дланите си за да получите тънка питка.Сложете по средата парченце шоколад.

 

 *  Прищипете краищата за да се затвори добре бисквитата и я дооформете с пръсти.


 

 *  Изпечете бисквитите върху домакинска хартия в предварително загрята на 180* фурна за около 12 - 15 минути до порозовяване.

*  Счукайте ядките на дребни парченца и ги запечете докато порозовеят леко. Разтопете на водна баня останалия от пълнежа на бисквитите шоколад. Намажете с него напълно изстиналите бисквити и ги поръсете с ядките.

 

последно модифициран в
Отбелязана с: Йоли сладки шоколад

Коментари

Коментирайте

Гост
Гост Събота, 17 Ноември 2018
Visit site Coral Betting and grab Coral Bonus