• Начало
    Начало Тук можете да прегледате всички статии в сайта.
  • Категории
    Категории Показва списък с категории от тази статия.
  • Етикети
    Етикети Показва списък с етикети, които са ползвани в тази статия.
  • Архиви
    Архиви Съдържа списък със статии, които са създадени по-рано.
  • Вход
    Вход форма за вход
Публикувано от в в Сладкиши
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 2919
  • 0 коментара
  • Печат

Шоколадова тарта без блат

 

 

Продукти

170 г натурален шоколад
80 г масло
4 яйца
100 г захар
30 г брашно
2 ванилии

 
 


Приготвяне

* Начупете шоколада на парченца и го стопете на водна баня заедно с маслото. Оставете го настрана да се охлади.

* Разбийте яйцата, ванилията и захарта много добре докато утроят обема си и получите гъст пухкав крем.

* Към яйчния крем с внимателно бъркане прибавете шоколадово-маслената смес. Накрая сипете и брашното.

* Сипете сместа в тортена форма покрита с хартия за печене и намазана с масло. Изпечете за 15-17 мин. в предварително загрята на 160* фурна.

* В никакъв случай не печете сладкиша по-дълго време. Като го извадите от фурната той все още ще е мек,но когато го оставите да изстине напълно ще се стегне. Трябва да получите твърда коричка и кремообразна фина структура вътре. Изключително лесен и вкусен сладкиш с наситен шоколадов вкус. Да ви е сладко!

 
 


Източник : "Да печем с любов"

 

 

последно модифициран в

Коментари

Коментирайте

Гост
Гост Сряда, 21 Ноември 2018
Visit site Coral Betting and grab Coral Bonus