Публикувано от в в Предястия и аламинути
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 2515
  • Печат

Шкембе роле

 

 

Продукти

цяло парче тънко телешко шкембе 20/20 см
глава стар лук
черен пипер на зърна
бахар на зърна
2 дафинови листа
сол на вкус

1 ч.л.червен пипер
2 скилидки пресован чесън
1/2 ч.л.чубрица
сол и черен пипер на вкус

Приготвяне

* Сварете шкембето до омекване заедно с цялата глава лук, бахара, дафиновите листа, черния пипер и солта. Подправките и лука ще отстранят неприятната миризма и ще овкусят шкембето.

* В малка купичка разбъркайте червения пипер, чесъна, чубрицата, солта, черния пипер и 3 с.л. от бульона на шкембето.

* С получената кашица намажете парчето шкембе от къдравата му страна. Гладката трябва да остане отгоре. Завийте на стегнато руло с помощта на алуминиево фолио. Оставете в хладилник за няколко часа за да се желира. Може да съхранявате рулото във фризер. Нарежете на тънки филийки и поднесете с чаша червено вино. Наздраве!

 

последно модифициран в

Йоланта Делибозова

Коментирайте

Гост
Гост Петък, 22 Септември 2017
Visit site Coral Betting and grab Coral Bonus