• Начало
    Начало Тук можете да прегледате всички статии в сайта.
  • Категории
    Категории Показва списък с категории от тази статия.
  • Архиви
    Архиви Съдържа списък със статии, които са създадени по-рано.
  • Вход
    Вход форма за вход
Публикувано от в в Салати
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 3521
  • 2 коментара
  • Печат

Салата от печени чушки

 

b2ap3_thumbnail_peppers-_4.jpg

 

Продукти

10 печени червени чушки
1 с.л. захар
2 - 3 с.л. олио
3 - 4 с.л. оцет
сол на вкус
4 скилидки нарязан чесън
1 връзка нарязан магданоз

 

b2ap3_thumbnail_peppers-_2d.jpg

Приготвяне

* Обелете чушките и ги накъсайте на ленти. Ако желаете може да ги оставите цели или да ги нарежете на правилни парчета. Сложете ги в по-дълбок съд.

* Смесете всички останали продукти и разбъркайте докато се разтворят захарта и солта. Опитайте и балансирайте според вашия вкус солено - кисело - сладко.

* Залейте чушките със соса, разбъркайте и ги оставете да се мариноват в хладилника за няколко часа преди да ги сервирате. Наздраве!

 

b2ap3_thumbnail_peppers.jpg

последно модифициран в

Коментари

  • Гост
    Зъболекар Четвъртък, 09 Май 2019

    А дали ще е подходящо да се вкарат домати в тази рецепта?

  • Yoli
    Yoli Четвъртък, 09 Май 2019

    Не бих казала, че ще стане добре. Може да се прибавят свежи домати към вече маринованите чушки, но за мариновани по същия начин домати не ми се вижда удачно. Няма да са хубави нито на вкус, нито като консистенция. Разбира се, всичко е въпрос на вкус. Нищо не прече да пробваш. Току виж се е получило нещо чудесно.

Коментирайте

Гост
Гост Четвъртък, 23 Май 2019
Visit site Coral Betting and grab Coral Bonus