Публикувано от в в Предястия и аламинути
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 2034
  • Печат

Руло с Рикота и Филаделфия

 

 

 


 Продукти


250 г Рикота
250 г натурално крем сирене Филаделфия
1 скилидка пресован чесън
1 главичка стар лук
1/2 връзка магданоз
сол на вкус
100 г смлени или филирани бадеми, леко запечени

хляб за тост
зехтин
1 скилидка чесън


Приготвяне

* Смесете двата вида сирене и добре разбъркайте. Подправете със сол на вкус и скилидката пресован чесън. Разстелете сместа на тънък пласт върху парче найлоново фолио. Поръсете с нарязан на филийки кромид лук и магданоз. Ако лука е лют, първо го измийте със студена вода, а после го подсушете с домакинска хартия.

* Започнете да навивате сиренето на руло с помощта на фолиото. Оставете полученото руло във фолиото, стегнете краищата за да придадете правилна и стегната форма. Поставете рулото за половин час в камера или фризер за да се стегне.

* Намажете няколоко филийки хляб за тост с четка с малко зехтин и запечете на сух тиган. Натъркайте изпечените филийки със скилидка чесън, докато са още горещи.

* Извадете рулото от камерата, отстранете фолиото и оваляйте от всички страни плътно с едро смлените бадеми.

 

 

 



 Оставете рулото в хладилник поне за 2 часа. Сервирайте с чесновите филийки. Да ви е сладко!

 

 

 

 

 

 

последно модифициран в

Йоланта Делибозова

  • Гост
    Вили Понеделник, 20 Юли 2015

    Еееех, Йоли, Йоли, колкото си красива, чаровна и сладкодумна, толкова ти "лепне" кулинарството - талант, който много ценя у хората (и че как иначе, с моя лаком и чревоугоднически нрав на един 100%-ов телец). Рецептите ти са страхотни - вкусни, по нашенски, но и изискани, затова те поздравявам за умението ти да пресъздаваш родните ни манджички в красива храна и за душата! Наздраве и успех!

Коментирайте

Гост
Гост Петък, 28 Юли 2017
Visit site Coral Betting and grab Coral Bonus