Публикувано от в в Ястия с месо
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 3173
  • Печат

Руло от свинска плешка

 

b2ap3_thumbnail_Schweinerouladen1-1.png

 

Продукти
 
1 кг свинска плешка без кост
сол и черен пипер на вкус
суха мащерка
 
Пълнеж
 
2 яйца
стрък пресен лук
магданоз
50 г тънко нарязана пушена шунка
200 г топено сирене
300 г гъби
20 г масло
сол и черен пипер на вкус
 
 Приготвяне
 
* Оформете месото на тънко парче, подходящо за завиване на руло. Подправете го със сол, пипер и мащерка и го сложете върху голям лист алуминиево фолио.
 
* Разбийте яйцата с вилица и добавете към тях ситно нарязаните пресен лук и магданоз. Изпържете омлет и го сложете върху месото, а върху него наредете шунката и половината от топеното сирене.
 
* Задушете гъбите в маслото и подправете със сол и пипер. Половината сложете при останалата плънка на рулото. Завийте месото колкото можете на стегнато руло и го оформете с фолиото. Ако е нужно го завийте в още един лист фолио. Сложете го в тавичка с малко вода и изпечете на умерена фурна за около два часа.
 
* Към останалите задушени гъби прибавете другата част от топеното сирене. Сипете малко вода и гответе няколко минути. Пасирайте соса до гладкост. Ако желаете може да оставите няколко цели гъби за гарниране.
 
* Развийте рулото от фолиото и го нарежете на филийки. Сервирайте с гъбен сос и добре охладено бяло вино. Да ви е сладко! 
 
 

b2ap3_thumbnail_Schweinerouladen1-2.png

 

последно модифициран в
Отбелязана с: ястия с месо

Йоланта Делибозова

Коментирайте

Гост
Гост Неделя, 24 Септември 2017
Visit site Coral Betting and grab Coral Bonus