• Начало
    Начало Тук можете да прегледате всички статии в сайта.
  • Категории
    Категории Показва списък с категории от тази статия.
  • Етикети
    Етикети Показва списък с етикети, които са ползвани в тази статия.
  • Архиви
    Архиви Съдържа списък със статии, които са създадени по-рано.
  • Вход
    Вход форма за вход
Публикувано от в в Безмесни ястия
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 5833
  • 0 коментара
  • Печат

Патладжанени рулца

 

 

 


Продукти

1 малък патладжан
1 голям домат
прясна мащерка
зехтин

Плънка

50 г сирене
50 г кашкавал
50 г синьо сирене
50 г пушено сирене
1 яйце
1 с.л. заквасена сметана
1 с.л. галета



Приготвяне

* Нарежете патладжана по дължина на тънки ленти без да го белите. Посолете филийките и ги оставете да преседят 10 мин. Изплакнете с вода и ги подсушете с кухненска салфетка.

* Настържете сирената на едро ренде и ги смесете с останалите продукти за плънката.

* Сложете по една лъжичка от плънката в края на всяка лентичка патладжан и завийте на рулце. Поставете готовите рулца в намазана с малко зехтин тавичка. Поръсете ги с листа прясна мащерка.

* Нарежете домата на максимално тънки филийки. Върху всяко рулце сложете по една филийка домат. Полейте с малко зехтин и изпечете патладжаните за 20 минути на 200*. Преди да поднесете, поръсете блюдото с мащерка. Да ви е сладко!


 

 

 

 

 

последно модифициран в

Коментари

Коментирайте

Гост
Гост Сряда, 12 Декември 2018
Visit site Coral Betting and grab Coral Bonus