Публикувано от в в Ястия с месо
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 1899
  • Печат

Пълнени пилешки гърди с козе сирене

 

 


Продукти за 4 порции

500 г пилешки гърди
100 г меко козе сирене
50 г запечени лешници
попарени листа спанак
сол, черен пипер

За панировката

2 яйца
брашно
галета
натрошен натурален корнфлейкс
натрошени лешници

Приготвяне

* Нарежете месото на тънки шницели и ги изтънете с домакинско чукче между два листа свежо фолио. Подправете със сол и пипер.

*  Вземете малко сирене и го сложете в листо попарен спанак. Поръсете с лешници и завийте листото. Нека плънката остане добре затворена в него. По този начин няма да изтече при пърженете, а и зеленото листо дава много приятен и свеж цвят на ястието.

* В средата на всеки шницел сложете от плънката. Завийте на руло. Ако е нужно прикрепете с клечка за зъби.

* Панирайте първо в брашно, след това в разбито яйце и накрая в сухата смес от галета, корнфлейкс и лешници. Оставете рулата да поизсъхнат за 5 -10 минути.

* Изпържете в маслена баня и сервирайте с прясна салата. Да ви е сладко!


 

 

 

 

последно модифициран в

Йоланта Делибозова

  • Гост
    Поли Събота, 27 Февруари 2016

    Poli

    Пробвах го и се получи супер!

    Отговор Отказ
  • Yoli
    Yoli Неделя, 28 Февруари 2016

    RE:Poli

    Много се радвам, Поли! Благодаря от сърце за доверието. Да ви е сладко!

Коментирайте

Гост
Гост Вторник, 30 Май 2017
Visit site Coral Betting and grab Coral Bonus