Публикувано от в в Предястия и аламинути
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 7230
  • Печат

Пълнена франзела

 

b2ap3_thumbnail_stuffed_-baguette_11.jpg

 

   Четвъртата рецепта, която ви представям с пасатор Philips Avance е нещо средно между закуска и предястие. Тук вариантите за импровизация са много. Най-лесно е да отворите хладилника и да се огледате какво има в него. Убедена съм, че ще намерите доста подходящи продукти, с които да напълните една франзела. В зависимост от пълнежа може да сервирате ястието топло или студено. Аз се спрях на студен вариант. Вижте го.

 

b2ap3_thumbnail_stuffed_-baguette_22.jpg

 

Продукти

1 франзела
200 г свинско контра филе
1 морков
1 червена чушка
1 малък корен пащърнак
4-5 стръка магданоз
сол и черен пипер на вкус
2 с.л. зехтин
200 г крем сирене
3 с.л. сух пържен лук

Приготвяне

* Отрежете единия край на франзелата и внимателно отстранете меката вътрешност без да разкъсвате кората. Може да си помогнете с вилица или лъжица. От средата може да приготвите чудесна галета.

* В голямата приставката за кълцане на пасатора Philips Avance сложете нарязаните на кубчета месо, морков, чушка и пащърнак. Натиснете бутона Speed Touch първо леко за да се завъртят равномерно продуктите в резачката. Натиснете бутона докрай за 5-6 секунди и накълцайте на малки парчета всички продукти. Интуитивният бутон ще ви помогне да контролирате работата на уреда. Колкото по-силно натискате, толкова по-висока е скоростта. Благодарение на това изключително лесно ще достигнете правилната текстура. Добре е да се усещат парченца като хапвате.

 

b2ap3_thumbnail_stuffed_-baguette_44.jpg

 

 

* Изсипете пълнежа в тиган. Полейте със зехтина и задушете за 5 минути. Подправете със сол, пипер  и магданоз. Охладете плънката и я смесете с крем сиренето и лука. Разбъркайте добре.

* Напълнете плътно издълбаната франзела.Завийте я в найлоново фолио и я оставете в хладилника за 2 часа. Нарежете на филийки и сервирайте. Да ви е сладко!

 

b2ap3_thumbnail_stuffed_-baguette_33.jpg

 

Ще се радвам, ако опитате и другите рецепти, които приготвих с пасатора Philips Avance. Категорично мога да заявя, че този сладолед Брюле е един от най-вкусните, които съм правила. Вижте го! 

Или предпочитате нещо за следобедното кафе? Заповядайте рецептата за най-вкусните марципанови кошнички!

 

последно модифициран в

Йоланта Делибозова

  • Ралица
    Ралица Понеделник, 15 Юни 2015

    Иоли, какво означава сух лух?

    Отговор Отказ
  • Yoli
    Yoli Понеделник, 15 Юни 2015

    Рали, това е готов продукт, който се продава по магазините. Харесвам го и понякога купувам. Обикновено го ползват за хамбургери. Този го бях купила от Лидл. Но можеш да си изпържиш до хрупкаво златисто лук, който е овалян в брашно и да го оставиш да се отцеди върху салфетка и изстине. Същата работа е, нека всеки сам прецени.

  • Гост
    Милена Ангелова Понеделник, 15 Юни 2015

    Чудесна идея, ще се пробва още днес:)

    Отговор Отказ
  • Yoli
    Yoli Понеделник, 15 Юни 2015

    Супер много се радвам да чуя това. Надявам се да ви се хареса на всички у дома. Благодаря ти и да ви е сладко!

  • dalia
    dalia Вторник, 16 Юни 2015

    Винаги огладнявам, когато се отбия при теб, Йоли. Отново чудесна идея. Влиза в to do листа:)

    Отговор Отказ
  • Yoli
    Yoli Вторник, 16 Юни 2015

    Благодаря Ани. Много се радвам, че ти хареса франзелата. Наистина стана вкусна, щом синът ми беше доволен, и аз съм доволна!

  • Веселина Георгиева
    Веселина Георгиева Неделя, 21 Юни 2015

    Искам да ви Благодаря, това ,че ви има, ме кара да харесвам или по точно да обичам да приготвям вкусни неща ☺
    До сега съм правила две рецепти станаха превъзходни, децата ми и моят приятел много ги харесаха

    Отговор Отказ
  • Yoli
    Yoli Понеделник, 22 Юни 2015

    Много ме зарадва, Веси. Благодаря ти от сърце. А аз благодаря, че има хора като теб, които да пробват рецептите ми. А като чуя, че и децата са ги харесали ... ей, няма по-голяма радост! Благодаря ти отново!

Коментирайте

Гост
Гост Петък, 28 Юли 2017
Visit site Coral Betting and grab Coral Bonus