Публикувано от в в Коледа
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 2293
  • Печат

Крънч бисквити

  

b2ap3_thumbnail_crunch-biscuits-122-yy.jpg

 

Продукти

125 г меко масло
80 г захар
20 г тъмна кафява захар
1 яйце
1 с.л. ситно смляно кафе
80 г ситно нарязан шоколад
щипка сол
канела
1/4 ч.л. бакпулвер
280 г брашно

150 г натрошен черен шоколад
запечени и нарязани на лентички белени бадеми

 

b2ap3_thumbnail_crunch-biscuits-127-yy.jpg

 Приготвяне

* Разбийте маслото с двата вида захар. Добавете яйцето, подправките, кафето и шоколада. Накрая сипете брашното, примесено с бакпулвера и омесете меко тесто.

* Разточете тестото на тънка правоъгълна кора върху хартия за печене. Пренесете я в тава заедно с хартията.

* Изпечете кората в предварително загрята на 170* фурна за около 15 минути. Извадете от фурната и наредете шоколада върху нея докато е още гореща.

* След 2-3 минути разнесете на равномерен пласт размекнатия шоколад с помощта на домакинска шпатула.

* Нарежете на квадрати и посипете с орехи и бадеми.

* Оставете бисквитите да престоят няколко часа за да се стегне шоколада. Ако желаете може да гарнирате блокчетата със захаросани плодове, оризон или други ядки.

 

b2ap3_thumbnail_crunch-biscuits-80-yy.jpg

b2ap3_thumbnail_crunch-biscuits-100-yy.jpg

b2ap3_thumbnail_crunch-biscuits-104-yy.jpg  

последно модифициран в
Отбелязана с: бадеми кафе орехи шоколад

Йоланта Делибозова

  • Гост
    Iva Събота, 05 Декември 2015

    Zdraveite. Kolko vreme se peche testoto?

    Отговор Отказ
  • Yoli
    Yoli Понеделник, 07 Декември 2015

    Здравей Иве. Тестото се пече за около 15 минути. Бързо става, тънко е. Това са едни от любимите ми бисквити. Ще се радвам да ги опиташ, благодаря ти.

Коментирайте

Гост
Гост Вторник, 27 Юни 2017
Visit site Coral Betting and grab Coral Bonus