• Начало
  Начало Тук можете да прегледате всички статии в сайта.
 • Категории
  Категории Показва списък с категории от тази статия.
 • Архиви
  Архиви Съдържа списък със статии, които са създадени по-рано.
 • Вход
  Вход форма за вход
Публикувано от в в Украси
 • Размер на шрифта: По-голям По-малък
 • Посещения: 6473
 • 0 коментара
 • Печат

Коледни украшения от белтък

b2ap3_thumbnail_Christmas_-decorations_1.jpg

 

Днес съм решила да ви предложа нещо за украса, а не за хапване. Всъщност тя е вкусна и съм сигурна, че децата ви ще бързат да я излапат  от елхата. Оставете ги те сами да я направят. Няма да повярвате какви невероятни идеи се крият в детските главички. И така, време е да порисуваме!

 

b2ap3_thumbnail_Christmas_-decorations_5.jpg

 

 За тези украшения рецепта няма. Нужни са ви само добре разбити белтъци с пудра захар, лист хартия за печене, тънък шприц или фунийка от хартия, малко боички за блясък и цветни конци или лентички.

 

b2ap3_thumbnail_Christmas_-decorations_3.jpg

 

 Белтъците трябва да са разбити със захарта наистина много добре. Баба ми като правеше целувки слагаше на един белтък - 70 г захар и аз до ден днешен спазвам нейните пропорции. Разбийте ги добре за да може лесно да се шприцоват най-различни форми.

 

b2ap3_thumbnail_Christmas_-decorations.jpg

 
Няма да ви отегчавам излишно с това, как да направите тази украса. След като получите хубав гъст целувчен крем го сипете в пош с тънък накрайник или в хартиена фунийка, на която сте отрязали връхчето. Върху лист хартия за печене с молив нарисувайте украса, каквато на вас ви харесва най-много. А след това шприцовайте крем по нея като следвате очертанията. Оставете листа някъде за се суши спокойно и това е всичко. Разбира се, за по-бързо може да направите това в много слаба фурна. Сушете на 50-60* докато всчко се втвърди и стане здраво. След като белтъка добре изсъхне може леко да го оцветите с бои, но и само в бяло е много хубаво. Внимавайте, украшенията са крехки и лесно се чупят. Бъдете нежни с тях. Тук може да видите как се прави всичко. Вече съм показвала това в тази рецепта. Принципът  е същия. Развихрете въображението си, създайте свои форми и украсете дома си вкусно и по-нестандартно. Да ви е сладко и весели празници!

 

b2ap3_thumbnail_Christmas_-decorations_2.jpg

последно модифициран в
Отбелязана с: украси

Коментари

Коментирайте

Гост
Гост Вторник, 23 Април 2019
Visit site Coral Betting and grab Coral Bonus