Публикувано от в в Соленки
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 3656
  • Печат

Кашкавалки II

 

b2ap3_thumbnail_kaschkavalki_2-d.jpg

 

Продукти за 20 - 25 броя

200 г ситно настърган кашкавал
1 яйце
40 г брашно
средиземноморски подправки по желание
20 -25 половинки мариновани сушени домати
 
 

b2ap3_thumbnail_kaschkavalki-d.jpg

 

 Приготвяне

 * Настържете кашкавала на ситно ренде. Прибавете яйцето, подправки и брашното. Разбъркайте добре и това е всичко. Сместа за кашкавалките е напълно готова. 
 
* В тава, покрита с хартия за печене наредете доматите.От кашкавалената смес с ръце оформете овални форми, които лесно да могат да се поставят в доматите. Сместа е гъста, не лепне и е удобна за работа.
 
 

b2ap3_thumbnail_kaschkavalki_1-d.jpg

 

b2ap3_thumbnail_kaschkavalki_4-d.jpg

 

 
* Изпечете соленките в загрята на 180* фурна за 15-20 минути или докато станат  апетитно златисти. 
 
* Ако не обичате сушени домати спокойно може да ги пропуснете. Просто изпечете тестото без подложки.
 

 

b2ap3_thumbnail_kaschkavalki_6-d.jpg

 

* По-лесно мезе от това? Май няма. Ако желаете ги направете с различни видове сирене, толкова по-добре! Единственото е сиренето да е от типа на кашкавала, тоест, добре да се разтапя. Да ви е сладко!

 

b2ap3_thumbnail_kaschkavalki_3-d.jpg

b2ap3_thumbnail_kaschkavalki_5-d.jpg

последно модифициран в
Отбелязана с: кашкавалки соленки

Йоланта Делибозова

Коментирайте

Гост
Гост Сряда, 26 Юли 2017
Visit site Coral Betting and grab Coral Bonus