Публикувано от в в Супи
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 2756
  • Печат

Горска чорба

 

b2ap3_thumbnail_mushroom_-soup_20141016-105637_1.jpg

 

 Продукти

2 с.л. масло
1/2 ч.ч. ситно нарязан праз лук
2 картофа, нарязани на кубчета
1 морков, нарязан на ситно
300 г диви гъби, нарязани на едро
1/2 корен пащърнак, нарязан на ситно
вода
мащерка
сол и черен пипер на вкус

2  - 3 с.л. заквасена сметана

 

b2ap3_thumbnail_mushroom_-soup_1.jpg

 

 Приготвяне

* Запържете праза в маслото. Добавете всички зеленчуци и налейте вода. Преценете количеството и сами.

* Гответе чорбата на тих огън докато зеленчуците омекнат. Овкусете със сол и черен пипер и поръсете с мащерка. Преди да свалите чорбата от огъня добавете сметаната и разбъркайте. Сервирайте чорбата леко топла.  Да ви е сладко!

 

b2ap3_thumbnail_mushroom_-soup_2.jpg

последно модифициран в

Йоланта Делибозова

Коментирайте

Гост
Гост Четвъртък, 19 Октомври 2017
Visit site Coral Betting and grab Coral Bonus