• Начало
    Начало Тук можете да прегледате всички статии в сайта.
  • Категории
    Категории Показва списък с категории от тази статия.
  • Етикети
    Етикети Показва списък с етикети, които са ползвани в тази статия.
  • Архиви
    Архиви Съдържа списък със статии, които са създадени по-рано.
  • Вход
    Вход форма за вход
Публикувано от в в Предястия и аламинути
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 2992
  • 0 коментара
  • Печат

Фунийки с крем от риба тон

 

 



Продукти

125 г меко масло
1 яйце
1/2 ч.л. сол
розмарин, салвия, мащерка - общо количество 1 с.л. пресни или 1 ч.л.сухи
250 г брашно

1 консерва риба тон - филе в собствен сос
1 стрък пресен лук
1 стрък пресен чесън
сол,черен пипер и лимонов сок на вкус
1 с.л.майонеза
1 с.л.галета



Приготвяне

* Разбийте маслото на пяна и прибавете яйцето. Накълцайте подправките на ситно, ако са пресни и ги смесете с брашното и солта. Омесете бързо меко тесто и го оставете на студено докато приготвите крема от рибата. Ако яйцето е по-голямо, може да се наложи да добавите още малко брашно.

* Сложете в дълбок съд предварително отцедената риба, лука и чесъна. С пасатор направете гладък крем. Сложете майонезата и галетата. Разбъркайте и овкусете с подправките.

* От алуминиево фолио направете фунийки. Разточете тестото и го нарежете на тънки ленти, широки 1 см и дълги 15 см. Увийте ги спираловидно върху фунийките и изпечете до порозовяване в предварително загрята на 170*фурна. Разбира се, много по-лесно е, ако разполагате с метални фунийки.

* Изстиналите фунийки напълнете с рибния крем с помощта на шприц с тънък накрайник. Да ви е сладко!


 
последно модифициран в
Отбелязана с: Йоли предястия риба тон

Коментари

Коментирайте

Гост
Гост Четвъртък, 15 Ноември 2018
Visit site Coral Betting and grab Coral Bonus