Публикувано от в в Ястия с месо
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 1391
  • Печат

Джинджифилови кюфтенца в зеленчуци

 

 

 Продукти

300 г телешка кайма
1 глава настърган лук
2 скилидки счукан чесън
1 ч.л. настърган джинджифил
сол,черен пипер
печени чушки

 

Приготвяне

Омесете добре каймата с останалите продукти като и прибавяте по малко вода за да стане сочна. С навлажнени ръце оформете малки кюфтенца колкото орех. Изпържете ги в много малко мазнина в тефлонов тиган.Така по-скоро стават печени. Увийте всяко кюфтенце в тънка лентичка печена червена чушка. Оформете рулце и го прикрепете с клечка за зъби. Можете да нанижете на дървено шишче няколко рулца наведнъж. Намажете от всички страни с малко олио и изпечете кюфтенцата на тиган-грил или на скара. При сервиране отстранете клечките. Поднесете с радлични сосове. Да ви е сладко!

 

 

 

 

последно модифициран в
Отбелязана с: Йоли кайма ястия с месо

Йоланта Делибозова

Коментирайте

Гост
Гост Понеделник, 24 Юли 2017
Visit site Coral Betting and grab Coral Bonus