Публикувано от в в Сосове
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 5316
  • Печат

Чеснов дип

b2ap3_thumbnail_garlic-_sauce1.jpg

 

Продукти

1 главичка обелен чесън
1 каф. чашка прясно мляко на стайна температура
2 каф. чашки олио
сол и оцет на вкус

Приготвяне

* Просто сложете всички съставки в дълбок и тесен съд. Може да ползвате и компотен буркан.

 

b2ap3_thumbnail_garlic-_sauce2.jpg

* С пасатор разбийте всичко на високи обороти като бавно изтегляте ножа от дъното към повърхността. Нужни са ви не повече от 30 секунди. Ами това е!

* Лесно, нали? Много чесново и разяждащо! Подходящо за колбаси, студени меса, както и като съставка за различни салатни дресинги. Опитайте!

 

b2ap3_thumbnail_garlic-_sauce4.jpg

последно модифициран в
Отбелязана с: сосове

Йоланта Делибозова

  • Гост
    Милена Ангелова Понеделник, 15 Юни 2015

    Йоли, при съхранение в подходящ съд в хладилник колко време ще бъде годно за консумация според теб? Седмица, две?

    Отговор Отказ
  • Yoli
    Yoli Понеделник, 15 Юни 2015

    О, да, Миглена. Само да знаеш, че се засилва остротата на вкуса на чесъна с времето. Но си заслужава да опиташ, много е пикантен този дип. Благодаря ти.

  • Гост
    Mimi Четвъртък, 28 Юли 2016

    Това е страхотен дип, обожават го всички вкъщи!
    Благодаря !

    Отговор Отказ
  • Yoli
    Yoli Петък, 29 Юли 2016

    Мда. Права си! Много е разяждащ този чесън. Ама и как мирише после... ха ха. Благодаря ти Мими. Радвам се, че и на вас ви е любим.

Коментирайте

Гост
Гост Събота, 27 Май 2017
Visit site Coral Betting and grab Coral Bonus