Публикувано от в в Сладки
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 1719
  • Печат

Чаени бисквити с меден пълнеж

b2ap3_thumbnail_honey_biscuits_3.jpg

 

 Продукти за тестото

125 г меко масло
70 г пудра захар
3 жълтъка
250 г брашно
ванилия
щипка сол

 

b2ap3_thumbnail_honey_biscuits_.jpg

 

 За пълнежа

50 г меко масло
50 г мед
50 г смлени орехи

 

b2ap3_thumbnail_honey_biscuits_1.jpg

 

Приготвяне

* За да направите тестото първо разбийте маслото с пудрата захар на пухкав крем. Добавете един по един трите жълтъка, а след това ванилията и солта. Пресейте брашното и бързо омесете еластично тесто. Оставете го за един час в хладилник.

* Разточете тестото на тънка кора и нарежете бисквити с формичка за сладки. Наредете ги в тава, покрита с хартия за печене и изпечете в предварително загрята на 170* фурна до порозовяване за около 10 - 13 минути.

* Разбъркайте на хомогенен крем продуктите за пълнежа. Слепете изстиналите бисквити с крема.

* Ако желаете, преди да ги изпечете ги намажете с разбито яйце и поръсете с цветна захар.А ако обичате шоколадови бисквити, сложете в тестото 1-2 с.л.какао. Да ви е сладко!

 

b2ap3_thumbnail_honey_biscuits_2.jpg

последно модифициран в
Отбелязана с: сладки

Йоланта Делибозова

Коментирайте

Гост
Гост Неделя, 23 Април 2017
Visit site Coral Betting and grab Coral Bonus