Публикувано от в в Предястия и аламинути
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 6198
  • Печат

Камамбер с мед и орехи

 

b2ap3_thumbnail_Camembert_walnuts_honey_6.jpg



Продукти

1 камамбер
20 г орехи
среда на 1/2 филийка бял хляб
1 с.л. мед
1 с.л. меко масло
сол и черен пипер на вкус

 

 

b2ap3_thumbnail_Camembert_walnuts_honey_4.jpg



Приготвяне

* В блендер смелете едро орехите и хляба. В купичка разбъркайте маслото заедно с меда, солта и пипера. Добавете орехите и хлебните трохи, и разбъркайте.

* Загрейте фурната на 180*. Сложете камамбера в тавичка. Върху него  изсипете медената смес. Запечете до златисто и сервирайте. Да ви е сладко!

* Класиката сирене - мед - орехи наистина е чудесна. Горещо препоръчвам този вариант. Моето мнение е, че именно хрупкавите маслени трохи правят вкуса неустоим. Осмен камамбер може да ползвате всяко меко топящо се сирене. Не заменяйте белия хляб с друг, за тази рецепта не е подходящо.

 

 

b2ap3_thumbnail_Camembert_walnuts_honey_1.jpg

последно модифициран в

Йоланта Делибозова

  • Lussi`s World of Artcraft
    Lussi`s World of Artcraft Неделя, 13 Ноември 2016

    Каква вкусотия! Чудно, Йоли!

    Отговор Отказ
  • Yoli
    Yoli Понеделник, 14 Ноември 2016

    Е да, това е моята храна, признавам. И колкото по-миризливо е сиренето, толкова по-умирам да го ям! Боже, добре, че не живея във Франция. Няма да издържа на изкушенията им. Благодаря скъпа!

Коментирайте

Гост
Гост Събота, 27 Май 2017
Visit site Coral Betting and grab Coral Bonus