- Размер на шрифта: По-голям По-малък
- Посещения: 8595
- Абонирайте се
- Печат
Камамбер с мед и орехи
Продукти
1 камамбер
20 г орехи
среда на 1/2 филийка бял хляб
1 с.л. мед
1 с.л. меко масло
сол и черен пипер на вкус
Приготвяне
* В блендер смелете едро орехите и хляба. В купичка разбъркайте маслото заедно с меда, солта и пипера. Добавете орехите и хлебните трохи, и разбъркайте.
* Загрейте фурната на 180*. Сложете камамбера в тавичка. Върху него изсипете медената смес. Запечете до златисто и сервирайте. Да ви е сладко!
* Класиката сирене - мед - орехи наистина е чудесна. Горещо препоръчвам този вариант. Моето мнение е, че именно хрупкавите маслени трохи правят вкуса неустоим. Осмен камамбер може да ползвате всяко меко топящо се сирене. Не заменяйте белия хляб с друг, за тази рецепта не е подходящо.
последно модифициран в
Каква вкусотия! Чудно, Йоли!