Публикувано от в в Предястия и аламинути
  • Размер на шрифта: По-голям По-малък
  • Посещения: 2474
  • Печат

Бонбони

 

 


Продукти

кори за баница
1 яйце
1 с.л.галета
1/2 круша
20 г пармезан
20 г грюер
2 с.л.квасена сметана
3 с.л.едро счукани орехи
20 г топено масло


 

 




Приготвяне

* Разбийте яйцето с вилица. Обелете и нарежете крушата на малки кубчета. Настържете сирената. Смесете яйцето, крушата, сирената, галетата,с метаната и орехите и разбъркайте.

 

 



* Намажете една кора с масло и я прегънете на две по дължина. Отново намажете с масло и разрежете сгънатата кора на три части.

* В средата на всеки квадрат сложете по една с.л. от плънката. Завийте на руло и прищипете краищата така,че да се получи формата на бонбон. Намажете отгоре с масло.

 


* Подредете бонбоните в тавичка.

 

 



* Изпечете ги в предварително загрята на 170*фурна до порозовяване. Сервирайте топли.

 

 



  Снимките са ми предоставени от списание "Меню". Преди време имах удоволствието да приготвя това предястие в тяхната кухня. Да ви е сладко!

последно модифициран в
Отбелязана с: Йоли предястия

Йоланта Делибозова

Коментирайте

Гост
Гост Сряда, 18 Октомври 2017
Visit site Coral Betting and grab Coral Bonus