• Начало
  Начало Тук можете да прегледате всички статии в сайта.
 • Категории
  Категории Показва списък с категории от тази статия.
 • Архиви
  Архиви Съдържа списък със статии, които са създадени по-рано.
 • Вход
  Вход форма за вход
Публикувано от в в 24kitchen
 • Размер на шрифта: По-голям По-малък
 • Посещения: 2536
 • 2 коментара
 • Печат

FOOD REVOLUTION DAY

FOOD REVOLUTION DAY

 

Днешният Food Revolution Day e кулминацията на кампанията на популярния британски готвач Джейми Оливър за по-добра и осмислена връзка на хората с храната им. В следващите няколко дни по целия свят ще се състоят събития, посветени на каузата. 

У нас денят ще се чества за първи път с благотворителни обяд и вечеря в бистро Sage в Бистрица на 19 май. Менюто може да видите в галерията, а събраните средства ще бъдат предоставени на фондацията на Джейми Оливър. 

На самия Food Revolution Day, 17 май, в парк "Заимов" в София в 18.00 започва Свеж Арт - събитие за децата, в което, докато те се забавляват, ще научат много за полезните свойства на пресните плодове и зеленчуци. 

Създателят на световното събитие Джейми Оливър е не само защитник на правото на всеки човек да има достъп до добра и здравословна храна, той е и известен телевизионен водещ. Предаванията му миже да гледате по 24 Kithcen.

 

 
последно модифициран в
Отбелязана с: 24 Kitchen

Коментари

 • nedka12
  nedka12 Събота, 15 Август 2015

  Много интересно са представени всички кулинарни събития а снимките ме карат да се чувствам като една от присъстващите. Преди доста години, когато нямаше още кулинарни канали и може би Булстат ком е бил като перспектива, а Джейми Оливър беше едно младо момче, слабичко и със съвсем друга визия, аз го гледах редовно по сателит, но не си спомням вече от коя чужда телевизия. Спомням си много добре , че водеше предаването си от някаква таванска стая, беше в син цвят мебелировката, доста скромна. Но, той беше много прецизен и всичко теглеше и мереше. Нямаше превод , разбира се, но го гледах в захлас при възможност. Сега върви на екран почти всеки ден, но е много променен, действа от раз, повече на око и малко хаотичен, затова пък е много сладкодумен. Много често си мисля , как като израсне човек се променя изцяло, но така е във всички професионални сфери . Много ми липсва предишния Оливър.
  Йоли , аз съм те гледала и в Юлисима и в много кратките кадри по н. телевизия, гледам и сега, винаги когато имам възможност, но просто искам да ти пожелая да не се променяш, бъди все така фина и естествена, такава каквато сме те възприели и те харесваме.

  Отговор Отказ
 • Yoli
  Yoli Неделя, 16 Август 2015

  Благодаря ти мила Неди. Толкова топли думи! Дай Боже да сме живи и здрави и да се радваме на истински добрата храна.

Коментирайте

Гост
Гост Събота, 25 Май 2019
Visit site Coral Betting and grab Coral Bonus